Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Κυβερνείο Κορυδαλλού. (Μέγαρο Κασιμάτη)

Ακολουθεί ακριβής αντιγραφή από το ιστολόγιο

http://kolokouro.blogspot.com

σύνδεσμος http://kolokouro.blogspot.com/2011/02/blog-post.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Kolokouro+%28Kolokouro%29

Τα λαμόγια του Κορυδαλλού είναι έξω από τον Κορυδαλλό !!!

Γειά σας και πάλι φίλες και φίλοι του κολόκουρου. Επανερχόμαστε με μια μικρή αλλαγή σε αυτά που είχαμε προαναγγείλει καθώς έφτασαν στο κολόκουρο νέα στοιχεία για τον Δήμο Κορυδαλλού. Τον συγκεκριμένο Δήμο τον είχαμε ήδη βάλει στη μαύρη λίστα. Εδώ έχουμε μια πολύ πρόσφατη διαταγή πληρωμής κατά του Δήμου για ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσό.

Θέλουμε να δώσουμε δημόσια συγχαρητήρια στους Συναδέλφους για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά για τα αυτονόητα και να τους ενημερώσουμε πως θα είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Με αφορμή και τη σημερινή δημοσίευση, καλούμε όλους τους Συναδέλφους να χρησιμοποιήσουν κάθε νόμιμο μέσο για να εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους. Θα υπάρξει νέα δημοσίευση που θα αναφέρει τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε για να στραφείτε δικαστικά κατά των φορέων που σας οφείλουν.

Και περνάμε στο υλικό :

Ευλόγησον... τη θεμελίωση... Άλλος πληρώνει, άλλος πουλάει μούρη !!!


Η γνωστή τακτική... θα κάνουμε τα πάντα για να μην πληρώσουμε !!!

Η Διαταγή Πληρωμής
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ !!!

Όπως θα σε έχουν ενημερώσει και οι δικηγόροι σου Συνάδελφε, έχεις ακόμα αρκετό δρόμο και αγώνα. Το έχουμε περάσει κι εμείς και ξέρουμε πως είναι. Σου ευχόμαστε και πάλι ολόψυχα καλό κουράγιο και καλή δύναμη.

Στείλε μας τα σημειώματά τους από τις ανακοπές κλπ... ώστε να τα δημοσιεύσουμε και να γελάσουμε όλοι μαζί. Ελπίζουμε βέβαια να μην προχωρήσουν σε ανακοπές, αλλά μάλλον δύσκολο.

Επίσης, αν έχεις στοιχεία για τα τιμολόγια σου, ότι δηλαδή πήραν τα χρήματα και τα έκαναν γιρλάντες, μπορείς ίσως να κάνεις και μήνυση.

Η συμβουλή μας... συμβουλέψου κι έναν καλό ποινικολόγο... Μια μήνυση καλά "δεμένη" είναι ισοδύναμη με "εγκεκριμένο λογαριασμό"... Το πιάσατε το νόημα πιστεύουμε ;-)

Όσο για τα στοιχεία που θα χρειαστείς, μπορείς να τα αναζητήσεις σε άλλες υπηρεσίες, π.χ. Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Υπουργείο Εσωτερικών, Οικονομικών, κλπ. Γενικά, ο φορέας χρηματοδότησης ενός έργου έχει στοιχεία για τα χρήματα που έχει δώσει σε ένα Δήμο για ένα συγκεκριμένο έργο. Αναζήτησέ τα... Εμείς για έργο χρηματοδοτούμενο από τον Ο.Σ.Κ. (σχολεία), ψάξαμε και βρήκαμε πότε έστειλε τα χρήματα στο Δήμο και για ποια τιμολόγιά μας...

Συνάδελφοι... αγωνιστείτε !!! Οι εποχές άλλαξαν.
Στα ταμεία δεν υπάρχει τίποτα για έργα...

Κατόπιν αυτών, τι να συμπληρώσουμε;
Πριν από πέντε μέρες εμείς για τα ίδια γεγονότα είχαμε κάνει ανάρτηση με τον πολύ ηπιότερο τίτλο "Πόσα χρόνια θα πληρώνει ο Κορυδαλλός το Δημαρχείο;"

Προτείνουμε ακόμη: κολόκουρο / κολόκουρα - "ετεροδοσοληψία"
mirmigi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: