Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Εδώ Κορυδαλλός. Στη μαύρη αγορά οι προσκλήσεις για τα εγκαίνια του γηπέδου.

Ευχαρίστησε τον Υφυπουργό κύριο Ιωαννίδη, τον πρώην βουλευτή κύριο Κουράκο, τους συλλόγους και την βουλευτή του ΚΚΕ (?!!)
Επρόκειτο άλλωστε για το μεγαλύτερο έργο για την πόλη του Κορυδαλλού. Όνειρο πολλών γενιών...
πηγή: ιστοσελίδα Δημάρχου, (εικόνα από Δεκαεξάχρονους)

Βρήκαμε όλο το κείμενο (Δευτέρα 12 Νοέμβριος 2007),
"Εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος- Ξεκίνησε το έργο κατασκευής του Αθλητικού Κέντρου στα πρώην Λατομεία"

"...Η έναρξη του έργου κατασκευής του Αθλητικού Κέντρου είναι γεγονός! Το μεγαλύτερο έργο για την πόλη του Κορυδαλλού, όνειρο πολλών γενιών γίνεται πραγματικότητα. Λίγες μέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του Αθλητικού Κέντρου στην έκταση των πρώην Λατομείων στις 18 Οκτωβρίου, ο ανάδοχος του έργου εγκαταστάθηκε ήδη στην έκταση, ξεκίνησαν οι τοπογραφικές εργασίες, ενώ σε λίγες μέρες αναμένεται να ξεκινήσουν και οι εργασίες εκσκαφής.

Στην έκταση των 115 στρεμμάτων πρόκειται να κατασκευαστούν δύο γήπεδα ποδοσφαίρου και ένα κλειστό γυμναστήριο πολλαπλών χρήσεων, αποτέλεσμα των συστηματικών προσπαθειών της δημοτικής αρχής και προσωπικά του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη από τον περασμένο Ιανουάριο έως σήμερα.
Με την ευκαιρία της εγκατάστασης του αναδόχου ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης εκφράζει την ικανοποίησή του για τις θετικές εξελίξεις και ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην έναρξη ενός από τα σημαντικότερα έργα για την πόλη. Τα αθλητικά σωματεία της πόλης, τους Συλλόγους «Αναγέννηση» και «Ελπίδα» και όλους τους βουλευτές της Β’ Πειραιά. Ιδιαίτερα δε, την βουλευτή του ΚΚΕ Βέρα Νικολαϊδου, τον πρώην βουλευτή Γιάννη Κουράκο για τη σημαντικότατη συμβολή του στην υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου και φυσικά τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.
Ευχή και διαρκής στόχος της δημοτικής αρχής είναι η συνεχής και απρόσκοπτη χρηματοδότηση του έργου σε όλα τα στάδια, προκειμένου το Αθλητικό Κέντρο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό και να παραδοθεί στο λαό του Κορυδαλλού..."
Χαλάλι όμως το γλύψιμο σε Υφυπουργό και βουλευτάδες.
Άμα έχεις ένα στόχο, καμιά φορά χρειάζεται και αυτό.
Το έργο ολοκληρώθηκε!

Σημερινές φωτογραφίες από το αθλητικό κέντρο και το κολυμβητήριο Κορυδαλλού


Εδώ, κίνδυνος τα εισιτήρια για τα εγκαίνια να βγουν στη μαύρη αγορά




Έβαλαν και συρματόπλεγμα για να δουλεύουν οι καταπατητές ανενόχλητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: