Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010

Σύμπτωση προσλήψεων: Κορυδαλλός, ο ένας στους δυο ΚΚΕ.

"Για όποιον δεν το ξέρει, η Νίκαια κατέχει το τελευταίο σφυροδρέπανο που κυκλοφορεί σε όλο το λεκανοπέδιο. (Το βαστάει ο Δήμαρχος κύριος Μπενετάτος). Ο κύριος Κασιμάτης, διέσπασε το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία και βγήκε Δήμαρχος με την υποστήριξη του ΚΚΕ στον δεύτερο γύρο."
Γράφτηκε στο komvos και είναι η αλήθεια.


Αλήθεια επίσης είναι ότι η Διοίκηση Κασιμάτη παρέλαβε περίπου 630 εργαζόμενους, άρα με τους σημερινούς αριθμούς προσέλαβε πάνω από 400.


Είναι λοιπόν απορίας άξιο:
πως μετά από 12 χρόνια "διοίκησης ΠΑΣΟΚ" και 3 χρόνια "ανεξάρτητης διοίκησης Κασιμάτη", το πρόσφατο αποτέλεσμα των εκλογών για το σωματείο εργαζομένων, σε ένα Δήμο που το ΠΑΣΟΚ έχει σχεδόν 1 στους 2 ψηφοφόρους έδωσε αυτοδυναμία στην παράταξη του ΚΚΕ και απόλυτη πλειοψηφία στο Διοικητικό Συμβούλιο;

"Προεστός" Κορυδαλλιώτης, συζητώντας σήμερα πριν την παρέλαση για την πρόσφατη συνέντευξη του Κασιμάτη επισήμανε με νόημα ότι "ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην δική του πρόθεση να κατέβει ανεξάρτητος, αλλά αυτό δεν αποκλείει καθόλου κάποιο κόμμα ή κόμματα να μην επιλέξουν υποψήφιο και να στηρίξουν διακριτικά ή απροκάλυπτα την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Κασιμάτη".
Κάποιος τότε ρώτησε αν εννοεί το ΠΑΣΟΚ.
Και ο προεστός απάντησε:
"Την εργολαβία θα αναλάβει ένα κόκκινο κόμμα".


Δεν υπάρχουν σχόλια: